Monitorovanie smeru pohľadu zákazníka v maloobchode ako podklad pre rozhodovanie sa predajcu - Gežík, Pavel, 1983-
Charakteristika maloobchodu a rozhodovania. Sledovanie pohľadu zákazníka v Pygmalios Analytics. Prípadová štúdia zameraná na sledovanie monitoru umiestneného na regály v maloobchodnej prevádzke.