Evolučná teória hier s priestorovou dynamikou v hre holubica - jastrab - Sequeira Lopez, Allan Jose, 1986-
Charakteristika simulácie hry holubica – jastrab v kontexte správania sa jedincov v spoločnosti v súčasnosti, kedy je spoločnosť rozdelená kvôli názoru na očkovanie proti COVID-19. Evolučná teória hier s priestorovou dynamikou a priestorovým charakterom.