Podnikanie prostredníctvom právnej formy družstva - Bystrická, Katarína
Založenie družstva - základné informácie a výhody tohto typu podnikania. Orgány družstva. Predpoklady na výkon funkcie člena orgánu družstva. Vznik a zánik funkčného obdobia členov družstva.