Factors Influencing B2B Businesses’ Communication on Social Media - Jánská, Michaela
Štúdia sa zameriava na problém firiem komunikujúcich cez sociálne siete v prostredí B2B a tiež skúma, ako sa firmy správajú na sociálnych sieťach. Cieľom štúdie je diskutovať o spôsoboch, ktorými vybrané B2B firmy prinútia svojich zákazníkov využívať sociálne siete. Dopyt je založený na prípadovej štúdii B2B podniku aktívneho v Českej republike.