Zelená výroba ako súčasť rozvojového manažmentu výroby - Biela, Alexandra
Analýza a zovšeobecnenie poznatkov súvisiacich s funkciami rozvojového manažmentu s dôrazom na ekologickú stránku výroby. Analýza zelenej výroby a zelených technológií ako súčasti rozvojového manažmentu výroby v súvislosti s riešenou problematikou a zvyšujúceho povedomia o ochrane životného prostredia. Analýza funkcií rozvojového manažmentu výroby súvisiacich s ochranou životného prostredia s konkretizovaním a charakterizovaním najnovších trendov v oblasti zelenej výroby a zelených technológií. Poznatky o funkcii ekologizácie a zelenej výroby v súvislosti s rozvojovým manažmentom výroby.