<The> Impact of Remote Work on the Productivity of Emloyees - Čirčová, Vanda, 1997-
Trend práce na diaľku ako jeden z trendov 21. storočia v modernom podnikaní, ktorý nastupoval za posledných 10 rokov a stal sa významným najmä v dôsledku pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom. Práca na diaľku ako „nový normál“, ktorému sa spoločnosti na celom svete museli prispôsobiť, čím manažérske politiky a štýly museli prejsť výraznou transformáciou, prinášajúc pracovný systém s výhodami aj nevýhodami. Vplyv práce z domu na produktivitu zamestnancov, ich pracovnú spokojnosť a pridanú hodnotu práce na diaľku. Vplyv práce na diaľku na manažérov. Metaanalýza práce na diaľku a jej vplyvu na motiváciu zamestnancov, pracovnú spokojnosť a produktivitu.