Alternative Prüfungsformate in der (digitalen) akademischen Lehre: Kompetenzorientierung in Lehren, Lernen - Vezjak, Suzana, 1982-
Článok sa snaží ukázať, ako môžu byť alternatívne formáty skúšok (napr. čitateľské denníky, podcasty, vysvetľujúce videá) možnou cestou ku kompetenčným a akčným typom skúšok. Návrhy skúšok a úloh, kde je dôležité preukázať vedecké myslenie a intelektuálny prehľad.