Predpoklady pre manažérsku prácu - Mizla, Martin, 1955-
Častou vnútornou dilemou pracovníkov na rôznych úrovniach manažovania v podniku je hodnotenie vlastného potenciálu riešenia problémov spojených s manažovaním druhých, ale aj seba samého.