Rodový rozdiel z hľadiska dôchodkového systému - Kudlová, Zuzana, 1986-
Poukázanie na rodový mzdový rozdiel, ktorý sa vyskytuje v jednotlivých povolaniach na Slovensku. Vplyv výšky mzdového rozdielu sa odráža následne v dôchodkovom systéme, ktorý bol k roku 2021 aktualizovaný.