Examination of the Causality of Foreign Direct Investment and Export and Implication in the V4 Region - Hrinko, Ján, 1992-
Kauzalita priamych zahraničných investícií a exportu v rámci regiónu Vyšehradskej štvorky. Použitá metóda selekcie, analýzy, indukcie, dedukcie a porovnávania. Porovnanie prílevu priamych zahraničných investícií s exportnou výkonnosťou, ako jeden z kľúčových ukazovateľov pri analýze globálneho obchodu.