Sociálna kvalita a migrácia v krajinách EÚ - Antalová, Mária, 1952-
Významné súvislosti kondicionálnych faktorov sociálnej kvality, ktorými sú sociálno-ekonomická istota, sociálna inklúzia, sociálna kohézia a sociálna kompetentnosť s hlavnými ukazovateľmi migrácie v členských štátoch EÚ a vývoj danej previazanosti do budúcna.