Vybrané aspekty sociálno-ekonomického postavenia dôchodcov na Slovensku - Šipikalová, Silvia, 1979-
Sociálno-ekonomické postavenie dôchodcov na Slovensku na základe dostupných a vybraných makroekonomických ukazovateľov. Na základe analýzy vybraných aspektov životnej úrovne slovenských dôchodcov posúdené hranice zvyšovania životnej úrovne tejto vybranej skupiny obyvateľstva.