Rodinné firmy a audit - Juhászová, Zuzana, 1970-
Príspevok sa venuje problematike auditu a rodinných firiem z dvoch hľadísk. Prvým sú rodinné firmy, ktoré sa zaoberajú auditom. Druhým hľadiskom sú špecifiká auditu v prípade rodinných firiem.