Application of Mortality Laws on the Population in Slovakia Using Nonlinear Regression - Šoltésová, Tatiana, 1975-
Využitie zvolených parametrických modelov, známych ako zákony úmrtnosti, na zostavenie a porovnanie úmrtnosti slovenskej populácie za roky: 1993 a 2017.