Udržateľnosť rodinných podnikov na Slovensku - Trúchliková, Mária, 1991-
Téma udržateľnosti v rodinných podnikoch má dva smery. Prvým je udržateľnosť podniku pre ďalšie generácie a zabezpečenie nástupcu. Druhým je vytváranie hodnoty v ekonomickom, sociálnom a kultúrnom kontexte udržateľnosti. Analýza problematiky.