Aplikácia a využívanie digitálnych technológií v poľnohospodárskom odvetví - Bednarčíková, Diana, 1996-
Príspevok syntetizuje pohľad na technológie prostredníctvom preskúmania výhod, negatívnych dopadov a prínosov digitálnych technológií v poľnohospodárskom odvetví. Vedecký príspevok sa zameriava na vymedzenie, aplikáciu a využívanie vybraných digitálnych technológií, ktoré sú súčasťou štvrtej priemyselnej revolúcie v poľnohospodárskom odvetví a sú označované ako technológie štvrtej poľnohospodárskej revolúcie.