Digitálne inovačné centrá ako strategický nástroj inteligentnej špecializácie - Glittová, Klaudia, 1995-
Príspevok skúma digitálne inovačné centrá ako jednu zo stratégií inteligentnej špecializácie v európskych krajinách. Pojem digitálne inovačné centrum (DIC) sa postupom času vyvinul tak, aby zahŕňal jednotný subjekt s viacerými zainteresovanými stranami, ktorý môže podnikom poskytnúť technickú, podnikateľskú a systémovú podporu pri zavádzaní digitálnych technológií do svojich podnikových procesov.