Digitálna transformácia v podnikoch na Slovensku - Hamranová, Anna, 1957-
Hlavným cieľom príspevku je preskúmanie problematiky digitálnej transformácie podnikov v ére Priemyslu 4.0 s perspektívou transformácie do Priemyslu 5.0. Vyšpecifikovanie problémových oblastí a očakávaných dopadov digitálnej transformácie na podniky v SR, ako aj preskúmanie prístupu podnikov pôsobiacich na Slovensku k digitálnej transformácii na základe výsledkov prieskumu realizovaného renomovanou spoločnosťou.