Digitalizácia obstarávacích procesov cez elektronické aukcie - Ševčík, Jakub, 1995-
Popis významu elektronických aukcií a skúmanie objemov realizácie výberových konaní. Na základe deskriptívnej štatistiky sú v príspevku popísané základné javy a parametre elektronických aukcií využívaných v podnikovej praxi.