Revision and Control of Transfer Pricing Rules in Slovakia - Harumová, Anna, 1955-
Zhodnotenie správnosti uplatňovania metód transferového oceňovania na Slovensku v praxi. Analýza revízií a kontrol pravidiel transferového oceňovania a porovnanie vykonaných kontrol a výšok výberu dodatočnej dane z týchto kontrol za obdobie 2015 až 2020 na základe výsledkov kontroly správnosti uplatňovania transferových cien Finančnou správou. Vyhodnotenie porovnania sledovaných údajov v jednotlivých obdobiach, pričom na počet vykonaných kontrol transferového oceňovania sa zohľadnil aj vplyv krízy pandémie ochorenia COVID‑19 spôsobeného novým koronavírusom.