Vplyv reklamy na spotrebiteľské správanie detí - Hutmanová, Nikoleta, 1994-
Interakcie detí s reklamou a reklamnými médiami. Zhodnotenie vplyvu reklamy na spotrebiteľské správanie detí prostredníctvom analýzy a interpretácie výsledkov dotazníkového prieskumu na vzorke detí vo veku od 10 do 15 rokov (s písomným požiadaním príslušnej základnej školy) metódou elektronického dotazníkového zberu dát CAWI (computer assisted web interviewing). Zhodnotenie závislostí: medzi typom reklamného média a mierou vplyvu na nákupné rozhodovanie detí, medzi typom reklamného média a mierou rušivého vplyvu na dieťa, miery schopností detí na základe videného reklamného odkazu ovplyvňovať nákup rodičov, faktorov najčastejšie ovplyvňujúcich nákupy detí a výber produktov, skúseností detí s nákupom cez internet a platformou v súvislosti s týmito skúsenosťami najdominantnejšou, so zmapovaním, ktoré deti si nakupujú samé.