Some State Financial Segments of the Childbirth and Family Support System in Slovakia - Lentner, Csaba
Analýza historického a demografického kontextu Slovenska. Rodinná politika v súčasnosti na Slovensku. Daňové a podporné nástroje, ktoré slovenská vláda využíva na podporu pôrodnosti a rodičovstva. Opatrenia demografickej a populačnej politiky v Maďarsku.