The Possibilities of Ensuring the Security of the Software Product in the Conditions of Unauthorized Access - Dziatkovskii, Anton
Široká škála príležitostí na vývoj a používanie softvéru na testovanie bezpečnosti. Hlavnou úlohou vývoja metódy testovania softvérovej bezpečnosti je vývoj, zlepšovanie a výber modelov, metód a nástrojov, ktoré patria do podmnožiny a poskytujú maximálne indikátory softvérovej bezpečnosti. Model prevencie hrozieb funguje s pomocou proaktívnych technológií a ak sa vyráta ekonomický efekt týchto opatrení, môže sa líšiť v závislosti od hodnoty samotných podnikových informácií a dá sa vypočítať aj v miliónoch amerických dolárov.