Comparative Analysis of Knowledge Transfer Management Models of Business Succession - Jusko, Ľubor, 1979-
Štúdia sa zaoberá transformačnými zmenami, ktoré ovplyvňujú celý proces nástupníctva rodinných firiem. Popis a analýza bezproblémového prevodu, ktorý pomáha zabezpečiť celkovú konkurenčnú výhodu rodinnej firmy.