Impact of COVID-19 on Logistics - Richnák, Patrik, 1988-
Vplyv koronavírusu (COVID-19/SARS-CoV-2) na logistiku na základe komparácie a sumarizácie zahraničných teoretických poznatkov a výsledkov prieskumov z portálu Statista. Zahraničné názory na globálnu pandémiu, prepojenie s logistikou. Výsledky prieskumov, ktoré sa týkali vplyvu COVID-19 na logistiku z najväčšieho štatistického portálu na svete Statista.