Importance of Agile Management in the Industry 4.0 Environment at the Time of the Corona Crisis - Čambalíková, Andrea, 1990-
Dôležitosť agilného riadenia v prostredí Industry 4.0 v čase koronakrízy. Firmy sa musia vyrovnať s finančnými a prevádzkovými výzvami koronavírusu a zároveň rýchlo riešiť potreby svojich ľudí, zákazníkov a dodávateľov. Tvárou v tvár kríze podniky urýchľujú digitálnu transformáciu, vytvárajú štruktúry variabilných nákladov a implementujú agilné operácie. Agilný manažment predstavuje prispôsobovanie sa neustálym zmenám v rozsahu riadenia alebo flexibility, v kontexte neustále sa meniaceho a vyvíjajúceho sa sveta. Agilné riadenie prináša na trh tie najcennejšie inovácie rýchlejšie as nižším rizikom a zároveň zlepšuje zapojenie tímu a spokojnosť zákazníkov.