Digitalization in Production Management and Logistics as Form of Expression of Automatization, Intelligence and Process Management in Enterprise - Dupaľ, Andrej
Na základe analýzy poznatkov a skúseností, tiež zhromaždeného súboru poznatkov z výskumu a praxe podnikania, upozorniť na ďalšie aktuálne výzvy, ktoré digitalizácia prináša. Automatizácia ako predvoj, nástroj a možnosť uplatňovania digitalizácie procesov. Skúsenosti z uplatňovania znalostných prístupov, inteligencie, procesného manažmentu v rozvoji manažmentu výroby a logistiky, v podnikaní. Procesný manažment v teórii a praxi podnikania. Digitalizácia ako generický nástroj a forma prejavu automatizácie, inteligencie a procesného riadenia vo výrobe a logistike.