Impact of the SARS-CoV-2 Pandemic on the Implementation of Industry 4.0 - Kalusová, Lenka, 1987-
Analýza schopnosti slovenských podnikov adaptovať sa na priemysel 4.0 a na stupeň tejto adaptácie, a to pod vplyvom pôsobenia koronakrízy.