The Role of Pharmacists in the Age of Automation - Lábaj, Martin, 1982-
Skúmanie úloh farmaceutov v ére automatizácie. Porovnávanie troch rôznych odhadov budúcich pravdepodobností automatizácie pre farmaceutov na základe úloh, ktoré vykonávajú. Skúmanie veľkosti vplyvu nových technológii v SR prostredníctvom empirického výskumu.