Global Research Talents: Analysis of Their Behavior and Publication/Citation Patterns - Brzica, Daneš
Súvislosť medzi publikačnou a citačnou aktivitou a tvrdenia o rozsahu, v akom sú vedecké výsledky špičkových výskumníkov lepšie ako vedecké výsledky iných. Druhy vzorov, ktoré sa vyskytujú v publikačných a citačných aktivitách špičkových výskumníkov. Kvalitatívne aj kvantitatívne parametre predstavujú dôležitý znak najproduktívnejších výskumníkov. Najlepší spomedzi špičkových výskumníkov majú podstatne lepšie parametre ako výskumníci na spodnej úrovni rebríčka.