Industry 4.0 in the Human Capital Optics - Empirical Findings of Work 4.0 Competencies Development within the Slovak Automotive Sector - Porubčinová, Martina
Identifikácia adaptácie procesu Industry 4.0 v optike ľudského kapitálu v pracovnom prostredí s cieľom identifikovať znaky formovania Práce 4.0 v podmienkach adaptácie inovačných prvkov 4.0. Analýza pracovného prostredia 4.0 vo vzťahu ku kvalifikačným stupňom Národného kvalifikačného rámca Slovenskej republiky (NKR). Hodnotenie významu pracovných kompetencií 4.0 podľa kvalifikačných stupňov NKR. Určenie podmienok udržateľného procesu akceptácie Industry 4.0 v sledovanej oblasti na Slovensku.