Sansculoti na námestiach - Augustín, Michael, 1991-
Politologický názor v dennej tlači ohľadom protestov a politicko-spoločenských problémov vo Francúzsku počas roka 2016, s paralelou na sansculotov, horlivých podporovateľov jakobínov počas Veľkej francúzskej revolúcie v roku 1789.