Slovenský cestovný ruch v období medzi druhou a treťou vlnou pandémie COVID-19 - Antalová, Renáta
Opatrenia proti COVID-19 ohrozili existenciu firiem v odvetví cestovného ruchu. Príspevok sa zaoberá analýzou situácie v oblasti ubytovania a kateringu. V krátkom období medzi druhou a treťou vlnou pandémie sa prejavilo čiastočné zlepšenie, ale sektor nedosiahol úroveň z roku 2019.