Vplyv pandémie COVID-19 na makroekonomické prostredie - Blahušiaková, Miriama, 1980-
Príspevok ja zameraný na skúmanie a vyhodnotenie vplyvu uzavretia ekonomiky na ukazovatele charakterizujúce makroekonomické prostredie. Skúma sa vývoj HDP, nezamestnanosti, miera inflácie.