Opatrenia na podporu zamestnanosti v období COVID-19 - Lovciová, Kornélia, 1983-
Analýza opatrení na podporu zamestnanosti. Analýza požiadaviek, ktoré musia žiadatelie o túto podporu spĺňať. Popis legislatívnych úprav a projektu "Prvá pomoc".