Vplyv koronakrízy na legislatívne zmeny v oblasti účtovníctva a daní - Meluchová, Jitka, 1965-
Prehľad a rozbor legislatívnych zmien, ktoré boli prijaté alebo čakajú na podpis prezidentky. Zdroje dát sú dôvodové správy a novely, ktorými sa upravuje podnikateľské prostredia v rokoch 2020, 2021.