Inštitút spoločnosti v kríze v jednoduchej spoločnosti na akcie - Ondrušová, Lucia, 1981-
Aplikovanie ustanovania právnej úpravy na jeden typ obchodnej spoločnosti, a to jednoduchej spoločnosti na akcie. Analýza údajov z registra účtovných závierok. Skúmanie spoločnosti v kríze z pohľadu účtovníctva obchodnej spoločnosti.