Vplyv pandémie COVID-19 na finančné rozhodovanie manažmentu - Vašeková, Miroslava, 1978-
Analýza finančných výsledkov výrobného podniku z odvetvia automotive za obdobie 2017 až 2021. Dôsledky pandémie sa výrazne prejavili na dosiahnutých výsledkoch.