DSGE model malej otvorenej ekonomiky s aktívnym fiškálnym sektorom - Csápai, Ádám, 1996-
NK-DSGE model s aktívnym sektorom fiškálnej politiky a skúmanie, ako vybrané endogénne premenné - HDP, inflácia, nominálna úroková miera, vládne výdavky a vládne príjmy - reagujú na exogénne šoky domáceho HDP, zahraničného HDP a inflácie. Model uvedený v log-linearizovanej forme. Funkcie reakcie na impulz a skúmanie, ako ekonomika reaguje na tieto šoky, so zreteľom na reakcie monetárnej a fiškálnej politiky.