Štátna pomoc a jej regulácia - Holzerová, Patrícia, 1995-
Štátna podpora v jednotlivých oblastiach hospodárstva so zreteľom na jej kontrolu a reguláciu, ktorá predstavuje jeden z nástrojov politiky hospodárskej súťaže.