Analýza úmrtnosti v Slovenskej republike vzhľadom na životné poistenie - Kútiková, Jana, 1995-
Vývoj úmrtnosti populácie Slovenska od vzniku samostatnej Slovenskej republiky (1993) až po súčasnosť a vplyv pandémie Covid-19 na výšku poistných sadzieb pre základné produkty životného poistenia.