Analýza webových stránok krajských miest SR z hľadiska legislatívnych podmienok pre verejnú správu - Procházka, Peter, 1968-
Prieskum stránok krajských miest, ich prípadné nedostatky a pomoc k ich náprave. Zvolený metodologický postup: štúdium príslušnej legislatívy a medzinárodných noriem, oboznámenie sa s analytickými nástrojmi, testovanie webových stránok a vyhodnotenie.