Analýza vnímania pandémie koronavírusu medzi generáciami za použitia korešpondenčnej analýzy - Šipoldová, Romana, 1995-
Analýza vnímania pandémie koronavírusu a jeho vplyvu na každodenný život ľudí, rozdiely vo vnímaní aktuálnej situácie medzi jednotlivými generáciami (Generácia Z, Generácia Y, Generácia X a Generácia Baby Boomers), za použitia metódy korešpondenčnej analýzy.