Význam zverejňovania informácií o prevádzkových segmentoch v účtovnej závierke subjektov verejného záujmu - Užíková, Lenka, 1996-
Analýza ustanovení uvedených štandardov a ich aplikácie v účtovných závierkach vybraných subjektov verejného záujmu ako aj správach nezávislého audítora.