Development and Standardization of a Tool to Measure Knowledge of Labour Laws among Employees - Sulphey, M.M
Poukázanie na informačnú nerovnováhu medzi zamestnancami a zamestnávateľmi ohľadom pracovnej legislatívy. Snaha o vývoj štandardizovaného meracieho nástroja mapujúceho vedomostnú úroveň pracovnej legislatívy. Opis dotazníkového prieskumu a výsledky naznačujúce významné rozdiely medzi pohlavím, kvalifikáciou a pod.