Advertising Strategy According to the Concept of the FCB Model in the Conditions of the Various Generations - Matušínská, Kateřina
Overenie platnosti tradičnej teoretickej definície modelu Foote, Cone & Belding (FCB) založenej na použití reprezentatívnych produktov týkajúcich sa veku (generácie) a pohlavia vybranej cieľovej skupiny v podmienkach ČR. Verifikácia platnosti definovaných reklamných stratégií v danom modeli so súčasnou úrovňou akceptácie a vnímania reklamy v rámci definovanej skupiny v ČR.