Hľadanie cenovej stratégie duopolistu v bimaticových hrách - Čičková, Zuzana, 1978-
Priestorové hry a špecifická situácia stanovenia ceny produktu jedného z hráčov na základe ceny oponenta. Modely priestorovej konkurencie.