Stock Price Prediction Using Markov Chains Analysis with Varying State Space on Data from the Czech Republic - Svoboda, Milan
Empirický výskum zaoberajúci sa krátkodobou predikciou cien akcií. Cieľ je využitie týchto predpovedí na vytvorenie úspešných obchodných modelov prostredníctvom analýzy Markovových reťazcov a variovaním modelu State Space.