CVaR optimalizácia a využitie procedúry prevzorkovania - Pčolár, Mário, 1995-
Aplikácia procedúry prevzorkovania (resampling) v rámci procesu optimalizácie modelov výberu portfólia. Procedúra využívajúca generovanie dát z viacrozmerného GLD rozdelenia. Prezentácia výsledkov experimentu.