Investovanie do optimálneho portfólia a akciového indexu počas krízy - Pekár, Juraj, 1972-
Miery výkonnosti Drawdown. Možnosti využitia modelov výberu portfólia na báze mier výkonnosti DrawDown v období súčasnej krízy. Konštrukcia modelov výberu portfólia v jazyku R. Simulácia investovania v období pandémie.